Jeroen Post | Monday 11 Sep 2023, 10:00

Doe mee aan onze prijsvraag!

PRIJSVRAAG

We hebben een fysiek exemplaar van deze game voor de Xbox Series X om weg te geven!

Crime Boss: Rockay City werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Game Awards, en nu is de game fysiek uitgekomen. Deze coöperatieve shooter draait om Travis Baker, dit is een crimineel die de plek van een overleden hoofd van een maffiafamilie wil overnemen. Je kan zelf je ploeg samenstellen, en alleen óf met een andere speler flink huishouden in de buurt. Deze game zit vol met bekende namen die zowel hun gezicht als stem aan de game verleend hebben. 

Nu hebben we een vraag voor je, waarmee je dus een fysiek exemplaar van het spel kan winnen, met dank aan Vertigo 6. Om mee te doen aan deze prijsvraag kun je alleen meedoen door het antwoord op de volgende vraag  te mailen naar casper@xboxworld.nl:

Welke acteur uit Crime Boss: Rockay City speelde in meerdere films van Quentin Tarantino?

Deze prijsvraag loopt tot en met maandag 18 september 2023, 23:59. Daarna wordt willekeurig een winnaar gekozen waar wij dan persoonlijk contact mee opnemen. Veel succes!

Deze prijsvraag is inmiddels gesloten! Uit de inzendingen hebben wij willekeurig een winnaar gekozen, en dat is deze persoon geworden: Sebastiaan van den Brink! Gefeliciteerd met je prijs, wij nemen contact met je op.

Reacties

Login of registreer om te reageren.