F1 2016 aangekondigd

Ruben Correa Alves | Friday 27 May 2016, 16:09

Gamers kunnen deze zomer al aan de slag met het nieuwste seizoen van de koningsklasse.

Codemasters belooft in de aankondiging de meest meeslepende career mode die ze ooit gemaakt hebben. In deze mode kan je tien seizoenen lang aan de slag als coureur en duik je dieper in de sport, zowel op als naast de baan. Daarnaast lijkt Codemaster te luisteren naar commentaar van de gamers. Een van de grote punten waar veel om te doen was was de missende safety car. F1 2016 bevat niet alleen de normale safety car maar zal ook de virtual safety car bevatten, waar alle coureurs de snelheid moeten laten zakken zonder dat het hele veld wordt opgevangen.

Een andere toevoeging is het test en ontwikkel systeem. Hier worden de verschillende tests en ontwikkel sessie's nagebootst om zo de auto te ontwikkelen en te verbeteren. Tijdens de tests verdien je punten die je kan gebruiken voor verschillende upgrades. Tot slot bevat F1 2016 het nieuwste circuit op de F1 kalender: Baku.

Wat de game verder precies gaat brengen en welke performance we kunnen verwachten op console in nog niet bekend. Meer details zullen de komende weken binnen druppelen. F1 2016 komt deze zomer richting de Xbox One, PS4 en PC. Neem in de tussentijd een kijkje naar de eerste screenshots van F1 2016!

Reacties

NullMicrobe6099 7 years, 9 months geleden

Nog 2 weekjes en dan ga ik dit spel even goed onder handen nemen. Ben erg benieuwd of ik het onder controle krijg zonder assists.

Login of registreer om te reageren.