Nieuwe releasedatum Hitman bekend gemaakt

Yoram Jacobs | dinsdag 29 Sep 2015, 21:11

11 maart 2016 kun je de halve game spelen ...

IO Interactive heeft de nieuwe releasedatum van Hitman bekend gemaakt: 11 maart 2016 is het zover. Wat kunnen we dan verwachten? Gek genoeg de halve game. Het zit namelijk zo. In eerste instantie kun je met drie levels uit de voeten: Italië, Frankrijk en Marokko. Deze levels bevatten zes missies en vele honderden doelwitten. Voor $35 is dit van jou. Later in 2016 komt een add-on, waarin een onbekend aantal missies zal plaatsvinden in de Verenigde Staten, Japan en Thailand. Deze add-on kun je voor $30 dollar kopen. Weet je zeker dat je alles in een keer wil kopen, kun je het totaal voor $60 kopen. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar verwacht dat het bekende dollarteken wordt omgezet naar het euroteken. Hieronder nog even het totaal aan keuzes. Wat vind jij? Fijne opzet of belachelijke keuze?

Reacties

Divimus 8 jaren,7 maanden geleden

Raar systeem. Hoop niet dat dit een trend gaan worden. Breng gewoon de game uit wanneer hij volledig af is, eerder niet!

DutchDemons 8 jaren,7 maanden geleden

Vraag me af wie ervoor kiest om het halve spel dan maar te kopen. 3 maps, 6 missies...30 euro. Mkay...Ik wacht wel iets langer op de onvermijdelijke 'definitive edition' incl. alle toekomstige DLC. Want die zal er vast wel komen. Hele vervelende ontwikkeling!

Login of registreer om te reageren.