Prijsvraag winnaar: RARE Replay

Willem van Vugt | maandag 7 Sep 2015, 22:00

De inzendingen liepen uiteen van strakke quotes tot oude herinneringen. Er kan maar één winnaar zijn. En dat is geworden...

Op zateradg 22 augustus plaatsten wij een RARE Replay prijsvraag. Onze bezoekers konden kans maken op het spel door een quote, herinnering of leuk verhaal in te zenden over hun historie met RARE.

In totaal kregen wij 17 volledige en goedgekeurde reacties. Er kan maar één winnaar zijn, en dat is geworden: King Bowser. Misschien niet helemaal de correcte user name, RARE was een serieuze concurrent van Nintendo, maar zijn ingezonden stuk vonden we erg sterk:

"Het begon allemaal vroeger, een maat van mij had altijd al meer geld dan ik. Ik werkte (nog) niet en hij had al een krantenwijk. Op een gegeven moment kon hij dus meer en leukere games kopen dan ik. Ik moest het vaak doen met mijn verjaardags geld en soms met een spelletje die mijn moeder per ongeluk kocht uit de afprijsbak bij de lokale Bart Smit of Intertoys. Meestal waren dit toch al games die niet goed verkochten, dus ik speelde vaak schrale niet leuke games uit verveling.
Die maat van mij had vaak wel coole games, en we speelden dus ook vaak bij hem. Ik denk dat mijn favoriet van deze collectie games toch wel Perfect Dark is. Hier heb ik namelijk erg leuke herinneringen aan.
Ik weet nog dat ik regelmatig met mijn maat en zijn oudere broer Perfect Dark speelde op zijn slaapkamer die toch al helemaal vol hing met dikke fleyers en game posters. Hij won bijna altijd, hij kon namelijk veel oefenen, soms won ik, en soms won die broer. Zijn broer en ik hadden bedacht dat hij een geheim knopje had, als hij die indrukte had hij gewoon instant win, of als je beiden begon te schieten dat hij op zijn knopje drukte en ook weer won. Tot irritatie aan toe, want maatje en zijn broer lagen regelmatig te stoeien tot vechten aan toe op dat bed omdat de een aldoor won en de ander weer over het geheime knopje begon. Wat was dat een super leuke tijd. Echt hele goede herinneringen aan.

Zo kan ik ook nog wel een heel verhaal typen over Banjo Kazooie, Banjo Tooie, Conker's bad fur day en Getforce Gemini. Maar ik wil het niet al te lang maken.
Overigens is dit niet de hele game history, we hebben namelijk ook vaak Wario's Woods gedaan waar ik hem dan weer vet mee inmaakte aangezien ik altijd verslaafd ben aan chains en combo's met dit soort games. Als de tegenstander bijna helemaal klaar is, kan hij nog een combo op zijn dak verwachten van mega big-ass groot. Maar daar gaat het niet over nu.
Waarom ik zou moeten winnen? Nou, ik wil wel eens kijken als ik goed oefen of ik hem nu wel kan inmaken! Gewoon een dikke vette rematch zeg maar.

Good luck."

Wij hebben King Bowser inmiddels per e-mail op de hoogte gesteld.

Reacties

Divimus 8 jaren,8 maanden geleden

Gefeliciteerd King Bowser, en veel plezier met de game(s)!

KingBowser 8 jaren,7 maanden geleden

Dankjewel Divimus :)

KingBowser 8 jaren,7 maanden geleden

Joepie, ik ben er echt enorm blij mee. Eindelijk eens wat leuks gewonnen. Super bedankt, ik ga er heel veel plezier mee beleven en hopelijk een rematch doen met die vriend van mij, dan maak ik hem natuurlijk dik in want hij speelt het al jaren niet meer.

Bedankt voor deze enorm toffe prijs.

jkampmeijer 8 jaren,7 maanden geleden

Gefeliciteerd King Bowser.
Enjoy!

KingBowser 8 jaren,7 maanden geleden

Komt helemaal in orde mede BG-er ;)

Login of registreer om te reageren.