Yellow Puffin Game Event

Peter Bijl | Friday 31 Mar 2017, 12:04

Yellow Puffin, een game community uit het noorden, organiseert op 18 april het Yellow Puffin Game Event in het Groninger Forum. Dit evenement zal in samenwerking zijn met een aantal bekende bedrijven uit de industrie en belooft een grootse gebeurtenis te worden. Wat is Yellow Puffin echter en wat gaat er op de achttiende allemaal gebeuren? Tijd voor een kennismaking!

Yellow wat?

Wat is Yellow Puffin echter? Wij zijn een game community die gamers bij elkaar brengt en evenementen organiseert zoals LAN-party’s, game-toernooien en game-beurzen en dat is niet het enige. Ook willen wij gamers, ICT’ers en bedrijven met elkaar in contact brengen en laten zien wat het Noorden van ons land te bieden heeft. Volgens ons is er vanuit de regio genoeg animo om aan de slag te gaan in deze bloeiende industrie en daar willen we een steentje aan bijdragen.

 

Games, presentaties, goodies en meer

Tijdens het evenement zullen er onder andere presentaties zijn van Ubisoft, Monsterboard en iWink. Daarnaast zullen er een aantal andere sprekers komen en is het ook mogelijk om ze persoonlijk te benaderen. Tevens zal FC Groningen aanwezig zijn en neemt het een behoorlijke verrassing met zich mee… Heb je dus altijd al met een brandende vraag over games gezeten of ben je wel eens geïnteresseerd geweest in het maken of uitgeven van games, dan is dit je kans om er wat wijzer over te worden.

Daarnaast zullen er niet alleen presentaties plaats vinden, maar wordt het Groninger Forum ook nog eens omgetoverd tot een waar game paleis! Zo kun je onder andere van verschillende spelcomputers gebruik gaan maken, zal er de mogelijkheid zijn om van Virtual Reality gebruik te maken, zullen er cosplayers aanwezig zijn, kun je je wagen aan enkele tabletop games en nog veel, heel veel meer!

Natuurlijk de ideale manier om kennis te gaan maken met andere gamers en om een paar potjes tegen elkaar te gaan spelen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe co-op partner of wil je bewijzen dat jíj de beste bent in bijvoorbeeld FIFA, dan moet je absoluut aanwezig zijn. Ook zullen er een aantal goodies uitgedeeld worden, dus je zult niet met lege handen naar huis gaan!

Tenslotte zullen we in aanloop van het evenement jullie op de hoogte houden via onze website. We zullen jullie onder andere meer gaan vertellen over onze partners en wat zij komen doen op het evenement. Zet de site dan ook in je favorietenlijst van je browser, want er zal nog een heleboel bekend worden gemaakt! Ons programma staat in ieder geval al online en kun je hier vinden.

Komt dat zien

Kortom, Yellow Puffin gaat op 18 april uitpakken! De komende weken zal het mogelijk zijn om de kaartjes via Eventbrite te kopen. Voor €7,50 heb je al een kaartje en kun je een hele middag vertoeven in een heus walhalla voor gamers. Houd de site dus goed in de gaten de komende tijd voor meer informatie over onze partners en wees er snel bij want op betekent ook echt op! Voor kaartjes, nieuws en artikelen kun je terecht op de volgende pagina's:

Eventbrite

Facebook

Facebook evenement

Website

Website evenement

Reacties

Login of registreer om te reageren.