Peter Bijl | Thursday 18 Oct 2018, 16:42

Alvast een nieuwe game binnen slepen voor het komende seizoen? Dat kun je hier doen! Lees dus snel verder en maak ook kans!

Wat is het najaar toch duur voor de liefhebbers van nieuwe games. Er komt zoveel leuks uit, dat je keuzes moet maken. Wat haal ik nu in huis en wat kan nog wachten? Gelukkig kun je nu bij Xboxworld nieuwe games winnen!

We mogen maar liefst twee exemplaren van V-Rally 4 weggeven. Dit is het langverwachte vervolg in de bekende rallyreeks, waarvan je onlangs op XBW de recensie kon lezen. Dat is echter niet alles, want we hebben ook twee exemplaren van de speciale Imperium Edition van Warhammer 40K Inquisitor: Martyr beschikbaar voor jullie. Dit is de luxe uitgave van deze Diablo-kloon in het Warhammer-universum met vele extra's. Ook deze game recenseerden wij onlangs.

Wil je één van deze fysieke Xbox One games winnen? Reageer dan snel onder dit bericht met jouw keuze: Inquisitor: Martyr, of V-Rally 4 en geef aan wat jouw favoriete game aller tijde in dat genre is. Licht kort toe waarom je dat betreffende spel het beste hack 'n slash of racespel aller tijden vindt.

De vier winnaars worden gekozen door de redactie van Xboxworld op vrijdag 26 oktober. Er wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag.

Met dank aan Big Ben Interactive.

 

 

... en de winnaars zijn

Ageqned V-Rally 4

Donfatos V-Rally 4

Artificialfaith Inquisitor: Martyr

JKampmeijer Inquisitor: Martyr

 

Gefeliciteerd! 

 

Reacties

Makkabeer 3 years, 7 months geleden

Inquisitor: Martyr

Favo: Diablo 3

Killamonkey 3 years, 7 months geleden

Warhammer 40K Inquisitor: Martyr! Beste hack and slasher is uiteraard de originele Ninja Gaiden :D

Yi-Long 3 years, 7 months geleden

VRally 4. Mijn favoriete rally game ooit is en blijft het geweldige Rallisport Challenge 2, op de originele XBox.

Yi-Long 3 years, 7 months geleden

Oh sorry, nog een lichte toevoeging; Ongelooflijk goede graphics destijds (nog steeds mooi), mede vanwege de schitterende lighting.

Erg goede tracks, die leuk en uitdagend blijven om te spelen. En de gameplay viel zoals veel van mijn favoriete racegames (PGR, GRID, Driveclub) tussen sim en arcade in, dus lekker snel en direct qua besturing, maar ook uitdagend wat betreft de moeilijkheidsgraad, zodat je blijft proberen een foutloze race te rijden, om weer wat seconden eraf te schaven...

Gewoon een absolute klassieker op de originele Xbox, en in het genre.

KimiNL 3 years, 7 months geleden

VRally 4!

Sen 3 years, 7 months geleden

Vergeet de toelichting niet jongens. Succes!

Beltoni 3 years, 7 months geleden

V-Rally 4! Favoriete racegame blijft toch Project Gotham Racing 2. Heerlijke arcade racer met heerlijk stratencircuits en goed gebalanceerde klasses.

Cread0r 3 years, 7 months geleden

V-Rally 4 ! Mijn favorieten racegame blijft toch wel gran turismo 2. Zoveel tuning opties en dat de wagen er zo compleet anders van ging rijden vond ik eigenlijk toch wel uniek op de Playstation 1.

RaouLioo 3 years, 7 months geleden

V-Rally 4!

Favoriete racegame Formule 1 reeks aangezien ik dan Max Verstappen even laat zien hoe het wel moet *kuch*

ageQned 3 years, 7 months geleden

V-Rally 4

Favoriete racegane is Sega Rally op de Saturn. De eerste rally game waarmee ik in aanraking kwam en echt zoveel gespeeld. Deze game speelde zo ontzettend heerlijk en was voor mij toen ook echt een arcade racegame topper. Blijf overigens echt een fan van de oudere racegames van Sega. Daytona USA en Ferarri F355 challenge waren ook geweldige games.

X-Junk 3 years, 7 months geleden

Inquisitor: Martyr

Halo 3 is mijn favoriete Xbox game, omdat het de tijd van vele toffe Lan’s was :)

X-Junk 3 years, 6 months geleden

Originele Xbox is mijn favoriete game Halo CE.

Bidle 3 years, 7 months geleden

V-rally 4

Toch echt testdrive voor ms-dos. Veel uren aan besteed, ver zijn tijd vooruit. Zoals de mogelijkheid om je ruitenwissers aan te zetten. Dat dus al in 1987!

Grafisch was het toen al fantastisch, uiteraard niet te vergelijken met nu. Echter ergens toch echt hetzelfde. Voor mij iig de beste, omdat destijds de wauw-factor grandioos was!

donfatos 3 years, 7 months geleden

V-Rally

Mijn favoriete game in dat genre is nog altijd Colin McRae 2.0. Één van mijn eerste racegames ooit in mijn leven en misschien daarom zoveel indruk gemaakt. Ik heb me er iig heel lang mee vermaakt en zelfs jaren later nog enkele malen weer geïnstalleerd en gespeeld.

Heb het origineel nog steeds op disc.

Sindsdien gek op rally games :)

Kenneth 3 years, 7 months geleden

V-Rally

Voor favo ga ik toch voor Rallisport Challenge deeltje 2. Vond destijds de downhills in splitscreen geweldig. Dirt Rally is overigens ook erg goed.

ArtificialFaith 3 years, 7 months geleden

Warhammer 40K Inquisitor: Martyr

Ik denk dat ik toch moet kiezen voor Expeditions Viking. Hele andere setting, maar ik sloeg en stak me er volledig doorheen.

FinalBob 3 years, 7 months geleden

V Rally 4

All time favoriet; Sega Rally Championship. Mn man, wat heb ik daar een guldens en ook nog euro's aan besteed in de Arcade hal. De top 10 tijden waren altijd gevuld met mijn naam en van een maat destijds. Wie o wie stond eerste na de tracks uitgereden te hebben. Soms zelfs maar honderdsten verschil. Mooie tijd!

jkampmeijer 3 years, 6 months geleden

Warhammer 40,000: Inquisitor: Martyr

Mijn RPG all time favorite is Fallout 4. Meer dan 200 uur heb ik de Commonwealth onveilig gemaakt.

ColdzeroNL 3 years, 6 months geleden

V rally 4. Favoriete racegame was voor test drive unlimited. Heb genoten van de vrijheid en de single player wel 5 keer volledig doorlopen. Helaas daarna d3z3 ervaring niet meer gehad in open world race games.

Login of registreer om te reageren.