Peter Bijl | Wednesday 1 Nov 2017, 9:53

Een Origins goodiespakket? Wie wil dat nou niet! Lees hier hoe je kans kunt maken op dit pakket!

Na lang wachten is hij dan eindelijk daar; de nieuwe Assassin's Creed. Om de lancering van dit spel met jullie te vieren, mag Xboxworld één van jullie blij gaan maken met een vet Origins goodiepakket! In dit pakket zit een grote poster, een sleutelhanger een masker van Anubis en een t-shirt maat XL; wie wil nou niet zoiets gaafs in huis hebben?

Wat moet je doen om kans te maken?

Natuurlijk hoort bij zo'n dik pakket ook een prijsvraag. Omdat we hier met een Assassin's Creed spel te maken hebben, luidt die vraag als volgt:

'Wat is jouw favoriete manier om als assassin iemand om te leggen?'

Laat ons jouw antwoord weten door een reactie achter te laten op dit bericht en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van dit goodiepakket!

 

De winnaar van de prijsvraag is RaouLioo! Van harte gefeliciteerd. 

Reacties

HeadNinja 1 year, 5 months geleden

Ik spring van een hoog gebouw, geef een paar burgers een flinke douw, ren tussen wat steegjes door en blijf in de schaduwen, waar ik als sluipmoordenaar ook hoor. Langzaam besluip ik mijn prooi, als hij iets vermoed verstop ik mij in een stapel hooi, ik kom dichterbij, ik pak hem beet, en voor hij een woord kon zeggen was het mijn mes die zijn keel open sneed.

Martijnn 1 year, 5 months geleden

Als Assassin is er eigenlijk maar één manier,

Je legt iemand om als een zuchtje wind, diep in de nacht.

Hidden blade....

Besluip je prooi en schakel hem uit, om vervolgens weer te verdwijnen in de nacht of in de mist!

Alexknl 1 year, 5 months geleden

Ik pak ze van achteren.

jkampmeijer 1 year, 5 months geleden

Ik spring van bovenaf, met 2 getrokken zwaarden,
Ik land met 1 knie in de rug, waardoor het slachtoffer mijn val breekt, en steek als dank van achteren met 2 zwaarden door zijn hart.

Tyrant 1 year, 5 months geleden

Gewoon in een hooiberg chillen en net zo lang fluiten tot er een bewaker een keer een kijkje komt nemen. Dan trek je hem met een hidden blade tussen z'n ogen diezelfde hooiberg in... Heb je hem gelijk verstopt voor z'n matties!

Oujdi 1 year, 5 months geleden

Ik probeer zoveel mogelijk stealth kills te maken als een ware assassin, met de pijl en boog of de blade. Niemand die het door heeft, een voor een gaan ze neer. Af en toe iemand laten trippen met de gifpijlen of de berserkers, zodat zij hun eigen maten killen. :-)

Yellow13 1 year, 5 months geleden

Ooit, op een hoog gebouw, lang geleden, toen ik mijn prooi bespioneerde en mijn kans afwachtte. Ik moest burgers hun leven laten verliezen, maar daardoor zou ik wel meer kansen krijgen om hem te pakken. Die verrekte Tempeliers hadden al lang genoeg genoten van hun vrijheid en macht en onderdrukking van gewone burgers.

Mijn valk die verderop meekeek via het topje van een kerk. Ik had dat gelezen in een oude perkamentrol, die ging over Bayek en zijn vrouw, voorlopers van onze huidige organisatie. Hij gebruikte die valk ook, was één met het lieve beestje. Nu was ik één met de mijne.

Over een uur pak ik hem, die Tempelier die al zoveel onschuldige mensenlevens kapot had gemaakt.

Een uur later was het dan ook raak. Het was donker. Het steegje verderop, met de slager die aan mijn kant stond. We zouden hem voeren aan zijn eigen soortgenoten, de varkens van de boeren aan de rand van de stad.

Toen het éénmaal achter de rug was ontdekte ik een snee in mijn zij. Ik was geraakt door een mede Assassin... Wel alle!?

serioussiem 1 year, 5 months geleden

In ieder geval niet met een klein mesje. Ik pak het liefst een groot langwerking scherpe speer van een grote vijand af, en loop vervolgens als een debiele clown in disguise richting op mijn doelwit af. Uiteraard heeft het doelwit niet kunnen bedenken, dat die maffe Pennywise lookalike, dat scherpe object in een laconieke beweging via de rectale ingang omhoog rijgt tot en met de fontanel. Dan is het al te laat. De omgeving zal totaal niet doorhebben dat het een moord is, maar een circusact.

Zoals een ASSassin betaamd. (vergeef mij deze woordgrap)

RaouLioo 1 year, 5 months geleden


Struikelend over de daken, tegen een kleine muurtje aanrennen ipv er overheen dansen. Gelukkig loopt het gewone voetvolk niet over de daken en valt het geklungel niemand op. Aangekomen aan de rand van het dak, kijkend naar het slachtoffer, nadenken over hoe ik dit geruisloos voor elkaar ga brengen. Helaas geen rekening gehouden met de duivenpoep die overal verspreid ligt op deze rot daken. De voetjes glijden door de stinkende prut en mijn lichaam valt mee de diepte in. Alsof het zo bedoeld is, schieten de scheermesjes aan beide armen naar beneden, zo de schedel van het slachtoffer in. Het laatste wat het slachtoffer heeft geroken was de poep van de duiven voordat zijn ogen voor altijd sloten.

heuft 1 year, 5 months geleden

zoals in Black Flag, met een touw over een tak, en ophangen die gasten.

Suleyman 1 year, 5 months geleden

Mijn leukste manier om iemand te doden is mezelf in elkaar laten slaan zodat mijn tegenstander denkt dat ik slap ben, en daarna maak ik ze af zodat het wat lekkerder voelt:p

Login of registreer om te reageren.