De game

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is natuurlijk het meest recente deel in de beroemde, tactische serie van Ubisoft. Onze eigen Joeri heeft het spel uitgebreid kunnen spelen en zijn ervaringen opgeschreven. Zijn recensie kun je hier vinden:

http://www.xboxworld.nl/artikelen/review/tom-clancys-ghost-recon-wildlands/

Wij mogen daarnaast één van jullie blij maken met het spel, alleen staat daar natuurlijk wel een prijsvraag tegenover!

Winnen

Wat moet je doen om kans te maken op het spel? Gezien het spel zich afspeelt in Bolivia en je als elite team moet vechten tegen een gevreesd kartel, bedachten wij een toepasselijke prijsvraag. De vraag luidt namelijk:

'Als jij aan het hoofd stond van een drugskartel, hoe zou jouw eigen, gevreesde organisatie dan heten en waarom deze naam?'

Laat ons via de reacties weten wat de naam van jouw drugskartel zou zijn en maak kans op het spel. Reageren kan tot zondag 9 april en wie weet zit jij dan binnenkort in het zonnige Bolivia te vechten als een echte Ghost!

 

 

De winnaar is ...

 

JKampmeijer! Van harte gefeliciteerd met Ghost Recon: Wildlands

 

Reacties

Sundance_-_Kid_- 5 years, 6 months geleden

Bratva Inc! Dat is Russisch voor Broeders, of broederschap incorporated. Russisch omdat het gaaf is, en broeders omdat mijn kartel opgericht zou zijn met mensen die als familie voor me zijn, zodat je iedereen kan vertrouwen. Wanneer de kartel leden van Bratva Inc op je stoep staan, kan je maar beter vluchten... Al houden we wel onze ogen open als we de Ghosts verwachten..

thepunisher 5 years, 6 months geleden

Los Banditos. Duidelijke omschrijving met een tintje humor.

Reckuuza 5 years, 6 months geleden

Als jij aan het hoofd stond van een drugskartel, hoe zou jouw eigen, gevreesde organisatie dan heten en waarom deze naam?

Dit lijkt mij vrij duidelijk. Dat gaat BLACKED heten natuurlijk. BLACKED is de ultieme term voor een gevreesde organisatie. Het is een krachtige term, dat staat voor de grootsheid, het zwarte, enn het onbekende.

Als hoofd van mijn BLACKED kartel heb ik al die niggas onder m'n hoede. Tiberius wordt mijn rechterhand. Dit is iemand die praatjes heeft. Iemand die alles platlult wanneer je het zelf even niet meer weet in een vergadering. Hij levt verbanden waarvan niemand dacht dat die uberhaubt bestaan. Een puur meesterbrein.

Lethal, Fiasco en Kimi NL vormt hierbij het bestuur. Hoewel Kimi NL en Tiberius familie van elkaar zijn, vormt dit geen probleem in de rangen van dit kartel. Wij zijn een grote familie.

Ons product: Kratom. Dit spul is legendarisch. Remcom is hierbij onze Supply Chain man. Hij fixt al die shit. We hebben 1000 hectare van dit spul, ergens in Bolivia. Ultiem voor lichaam en geest. Marketing? Ook dit is onze specialiteit. Scarlett is hiervoor ons gezicht. Met haar grote boezem verkoopt Kratom als een beest. Onze accountmanager Tyrant is hierbij de man voor de sales. Hij rijdt met z'n dikke BMW standaard op de linkerbanen en popt Kratom zodat we fucking rich worden.

Onze organisatie kent een sterke verdediging. Verdediging? Ja, bodyguards inderdaad. Wanneer we fittie krijgen met een ander kartel, vegen wij daarmee de vloer aan. Head Ninja, Kevf en Upinsmoke deadliften al die guns voor ons en knallen iedereen neer met hun gespierde lijven. Ze doen de naam BLACKED eer aan.

Met dit zooitje gasten wil ik dan ook wel ff lekker coopen in Wildlands. Beetje Kratom poppen her en der, ons geld besteden aan de lokale hoeren, feestjes geven samen met ons Youtube fenomeen Furies. Zooitje snuiven met L.A. Ik ben er klaar voor.

Geef me die shit.

RRené 5 years, 6 months geleden

Sofa Kingdom, voor shits and giggles natuurlijk.

jkampmeijer 5 years, 6 months geleden

No Tierno.
Spaans voor Niet Aaibaar.

jkampmeijer 5 years, 5 months geleden

Whoe-Hoe - Lees hier dat ik in de prijzen gevallen ben.
Helemaal te gek XBW!

Yi-Long 5 years, 6 months geleden

[quote] 'Als jij aan het hoofd stond van een drugskartel, hoe zou jouw eigen, gevreesde organisatie dan heten en waarom deze naam?'[/quote]

Wat nou 'als'.....!?

Anyway, mijn organisatie heet Scorpio: redelijk rustig en onschuldig, maar absoluut dodelijk wanneer er gevaar dreigt.

We doen onze business gewoon op een normale manier. Er is vraag naar ons product, en we zijn bereid om dat, in goede kwaliteit en voor een fatsoenlijke prijs te leveren. Verder willen we eigenlijk helemaal geen enkel gezeik. We willen geen bende-oorlogen. We willen geen rip-deals. We willen gewoon een product leveren, en dat iedereen tevreden weg loopt bij die transacties.

We zijn volwassen mensen in een volwassen wereld, en dat betekent dat we niet gaan lopen patsen met gouden kettingen, of lopen intimideren met oost-Europese pistooltjes. We doen gewoon zaken. Op een vriendelijke respectvolle manier. En we hopen dat iedereen zich normaal gedraagt, want velen van ons hebben gewoon een gezin, kinderen, en wellicht een schattige chinchilla.

Maar nogmaals, de naam Scorpio is niet zonder betekenis. Als de normale omgangsvormen niet gerespecteerd worden, dan zullen we ten aller tijden het recht behouden om terug te vallen op de wat traditionelere wetten, namelijk oog om oog, tand om tand.

Oh, en we hebben tussen de middag gratis donuts voor iedere werknemer in de kantine. Ik bedoel, het moet allemaal wel een beetje goed geregeld zijn op de werkvloer.

Sundance_-_Kid_- 5 years, 5 months geleden

Aaah pleur op joh, doorgestoken kaart. Belachelijk, die gast heeft niet eens een goede onderbouwing plus maar 2 zinnen. Kansloos xboxworld.

T-hond 5 years, 5 months geleden

Altijd hartverwarmend om te zien hoe mensen elkaar een prijs gunnen.

Jullie lijken hier allemaal te denken dat hoe langer je een reactie maakt, hoe meer aanspraak je maakt op de winst. Misschien moet je eens kritisch naar je eigen inzending kijken. Als je essay het aflegt tegen een reactie van zes woorden, zal je een ongetwijfeld een knap slap verhaaltje hebben geschreven. Een greep uit de inzendingen bevestigt deze stelling:

"Wanneer de kartel leden van Bratva Inc op je stoep staan, kan je maar beter vluchten..."

Dit had een stagiair van Bol.com die de game beschrijft net zo kunnen verwoorden.

"Geef me die shit."

Nou.. niet dus.

"Oh, en we hebben tussen de middag gratis donuts voor iedere werknemer in de kantine."

Humowr.Login of registreer om te reageren.