Prijsvraag

Het is weer hoog tijd voor een prijsvraag! Dit keer gaat het om merchandise van de meest recente Need for Speed game, Unbound. Wil jij niet alleen digitaal, maar ook in het echt met stijl door de straten scheuren (hou je aan de regels, wij zijn niet verantwoordelijk voor jullie rijgedrag op de weg)? Geef dan antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op het Need for Speed Unbound T-shirt.

Need for Speed heeft door de jaren heen veel verschillende auto's op de cover gehad maar dat zijn natuurlijk niet de enige auto's die beschikbaar waren in die games. Als we kijken naar Need for Speed Underground dan was de cover car die herkenbare oranje Nissan Skyline R34 GT-R. Dit was echter niet de enige belangrijke auto in die game. Gedurende jouw reis raakte jouw personage bevriend met een ander personage genaamd Samantha, wiens auto gedurende de game werd gestolen en voorzien van (tijdelijke) nieuwe decals. Wij willen van jullie weten in welke auto zij reed in Need for Speed Underground.

Verstuur een e-mail met daarin de afgemaakte zin: In Need for Speed Underground reedt Samantha in een ........ ........

Het antwoord mogen jullie insturen naar: Casper@xboxworld.nl met in de titel: Winactie: T-shirt van Need for Speed Unbound.

Antwoorden insturen kan tot en met zondag 5 februari, waarna wij de winnaar bekend zullen maken.

We hebben inmiddels contact opgenomen met de winnaar, we wensen deze persoon veel plezier met de prijs!

Reacties

Login of registreer om te reageren.