Pasquale Beaux | Tuesday 9 Sep 2014, 17:50

De One is uit in Nederland! Omdat iedereen die hier rondkijkt natuurlijk een Xbox One in huis haalt, leek het mij leuk om jullie een blik te geven in mijn meest gewilde One titels die er dit jaar verschijnen.

1. Destiny

Destiny ligt net in de winkels als je dit artikel leest. Met een beetje mazzel heb ik hem dan al een aantal uren weten te spelen. Ik weet nog van de bèta dat ik er nog lang niet mee klaar was, terwijl de beta dat wel was. Ik ben zelf ook een heuse Halo fan, dus dat Bungie deze game ontwerpt zorgt ervoor dat ik een hoop verwacht van Destiny. Ik ben benieuwd hoeveel het MMO aspect toevoegt aan een game als deze.

2. The Elder Scrolls: Online

Ondanks het debakel omtrent TES:O en het uitstellen van de console release, verheug ik mij erg op deze game. Ik ben een groot fan van de Elder Scrolls reeks en ben benieuwd hoe de Lore van Tamriël uit de verf komt in een MMORPG. Ik heb een klein stukje van de bèta op de pc gespeeld en dat smaakte absoluut naar meer.  Wat ik verwacht van TES:O is een tof verhaal, boeiende gameplay en een hoop nutteloze zij-taken waar ik weer eens 100 uur aan kan verliezen.

3. Dragon Age Inquisition

Dragon Age. Dit jaar komen er een hoop vervolgen op games die ik al vanaf deel een speel. Dit is daar mijn meest gewilde game van. Dragon Age Origins heb ik destijds gespeeld op de PS3 (blasphemy, I know) en wat een geweldig spel was dat zeg.  Het enige minpunt hiervan was de combat. Met deel twee was dat echter verholpen. Klein probleem, alle kerkers en grotten zagen er hetzelfde uit en het verhaal was niet zo groots als deel een. Als wij de developers mogen geloven brengt Dragon Age Inquisition het beste van de twee samen in een groter, mooier en epischer verhaal dan ooit tevoren. EA, I am watching you!!!

4. FarCry 4

Did I ever tell you what the definition of insanity is? Met deze geweldige line, geleverd door de überbaas Vaas uit Far Cry 3 was ik verkocht. Far Cry 1 en 2 zijn bij mij redelijk ongezien voorbij gegaan. Deel 3 heeft voor mij laten zien wat een pracht een op het eerste gezicht verlaten eiland kan bieden als speelveld in een game. Deel 3 heb ik dan ook met veel plezier doorkruist. Ik heb er het volle vertrouwen in dat Ubisoft de goede ideeën van deel 3 meeneemt naar deel 4 en eigenlijk zelfs nog verbetert. Ik kan in ieder geval niet wachten om weer een gek, bizar verhaal mee te maken op een soortgelijk eiland.

5. The Evil Within

The Evil Within wordt uitgegeven door Bethesda, mijn favoriete developer. Dat er daarnaast ook nog eens samengewerkt wordt met Shinji Mikami, bedenker van Resident Evil en Dino Crisis (Ook twee favoriete reeksen van mij), is voor mij reden genoeg om nu al te durven zeggen dat deze game niets anders kan zijn dan goed. Goede horror games zijn tegenwoordig niet zo snel te vinden mijns inziens, dus ik ben benieuwd wat Bethesda en Shinji samen tevoorschijn gaan toveren. Ik ben zelf niet een hele grote horror fan, dus dat deze game in mijn lijst staat zegt genoeg.

Reacties

DulleNL 9 years, 7 months geleden

Dragon Age! :D Enige game die ik dit jaar (naast Sunset Overdrive) day 1 ga halen.

PasqualeNL 9 years, 7 months geleden

Dragon Age, hoe graag ik die wil he. Destiny, alhoewel kort, is ook echt baas :D

Login of registreer om te reageren.