BioShock Infinite: Complete Edition aangekondigd

Leoni Santbergen | Tuesday 23 Sep 2014, 0:22

Een bundel met alle DLC komt later dit jaar.

Vandaag is door 2K Games bekend gemaakt dat BioShock Infinite: Complete Edition later dit jaar uitgebracht zal worden. Het spel zal beschikbaar zijn voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Volgens de releaselijst van Gamestop zal het spel in de Verenigde Staten op 4 november uitkomen voor $39,99 en voorzien zijn van alle DLC die uit is gebracht voor het spel. Dit is nog niet bevestigd door 2K, maar wel werd aangegeven dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt zal worden.

Reacties

Frangster 7 years, 9 months geleden

Dacht in eerste instantie aan een HD remake voor de PS4 en de One :-P

DulleNL 7 years, 9 months geleden

Dat had ik dan liever gehad. Of dat ze de DLC even een aparte HD remake geven. :P Die wil ik nog wel even spelen.

Ypuh 7 years, 9 months geleden

Ik snap niet wat mensen tegen al die remakes hebben. Ja het is goedkoop scoren, maar ik heb bijvoorbeeld Bioshock 2 en 3 nog nooit gespeeld, laat staan de DLC's. Als deze game net als Halo in een collectie uit zou komen, zou ik hem denk ik toch ook wel weer kopen hoor. Je krijgt ten minste 3x zoveel content voor hetzelfde bedrag als 1x Bioshock 4.

Frangster 7 years, 9 months geleden

Ik zeg toch ook niet dat ik iets tegen remakes heb? Ik bedoelde dat ik dacht dat aan de hand van de titel van het artikel het om een HD remake zou gaan.

Ypuh 7 years, 9 months geleden

Was ook niet aan jou gericht en ook niet negatief bedoeld hoor. Ik doelde meer op het artikel van een paar weken terug genaamd 'Moe van de re-releases'.

Frangster 7 years, 9 months geleden

;-)

Login of registreer om te reageren.