PAX Prime 2014: De hoogtepunten

Leoni Santbergen | dinsdag 2 Sep 2014, 11:46

Inmiddels is één van de grootste game-evenementen achter de rug. We hebben de belangrijkste bekendmakingen voor je op een rij gezet.

Eerste DLC voor Borderlands: The Pre-Sequel aangekondigd

Het spel is er nog niet eens, maar Gearbox wist al wel te melden dat we er DLC voor krijgen. Eén van de eerste content die zal worden uitgebracht is Handsome Jack als speelbaar personage, voordat hij zijn masker kreeg. De Season Pass zal ongeveer 22 euro gaan kosten.

Saints Row IV krijgt DLC en Xbox One release

Het leek er even op dat Volition met Saints Row V op de proppen zou komen, maar niets bleek minder waar. De studio gaat een poging doen om hun laatste release nieuw leven in te blazen. De game zal verschijnen op de Xbox One en PlayStation 4, maar op de vorige generatie consoles zal ook nieuwe content uitgebracht worden, "Gat Out Of Hell".

Mortal Kombat X wordt niet voor watjes

De nieuwe Mortal Kombat zal meer geweld en bloedvergieten bevatten dan al zijn voorgangers bij elkaar. Daarnaast is er ook bekend gemaakt dat het besturingssysteem op de schop wordt gegooid: ieder personage kan zich specialiseren in bepaalde vechtstijlen, zodat je jouw favoriete karakter helemaal naar je eigen hand kunt zetten.

State of Decay krijgt re-release op de Xbox One

De zombiegame State of Decay gaat ook overspringen van de Xbox 360 naar de Xbox One. State of Decay: Year One Survival Edition gaat alle bestaande DLC bevatten en wordt geremastered naar 1080p.

Reacties

Nightbringer 9 jaren,7 maanden geleden

Fijne opsomming!

Saint Row IV ziet er echt belachelijk tof uit.

Hybrid 9 jaren,7 maanden geleden

Wordt een beetje moe van Saints Row eigenlijk..

Leoni 9 jaren,7 maanden geleden

Ik was na deeltje drie al moe van Saints Row.

PePziNL 9 jaren,7 maanden geleden

Eens met de bovenste twee. Nieuwe generatie, nieuwe IP! Als 'ie maar half zo tof wordt als de eerste Saints Row ben ik al blij.

Sen 9 jaren,7 maanden geleden

Saints Row... brr, verschrikkelijk. Ik ben eerder benieuwd naar Ys op de Playstation 4...

Login of registreer om te reageren.