DLC voor Ghost Recon:Wildlands is onderweg

Joeri Tits | Wednesday 12 Apr 2017, 21:56

Ubisoft heeft ook heel wat andere informatie gelost over de toekomst van haar recentste game.

De eerste DLC werd "Narco Road" gedoopt en verschijnt op 18 april voor season pass-houders en een weekje later voor iedereen. In deze DLC ga je moeten infiltreren in nieuwe bendes om zo de leiders één voor één uit te schakelen. Dit doe je aan de hand van 15 nieuwe hoofdmissies, alsook 4 nieuwe types van zijmissies en race-uitdagingen.  Over de prijs in de Benelux is nog niets bekend. De season pass kunnen jullie wel al vinden in de store voor € 39,99.

Daarnaast heeft Ubisoft wat meer informatie gegeven over hun liveseizoensuitdagingen. Het eerste seizoen "The rise and fall of Unidad" start eveneens op 18 april.

Met de liveseizoensuitdagingen willen de ontwikkelaars gamers op regelmatige basis voorzien van nieuwe opdrachten. De uitdagingen worden verspreid over meerdere seizoenen. Elk seizoen duurt zes weken en heeft een eigen thema met bijbehorende beloningen.

Er zijn elke week vijf nieuwe missies waarmee je geleidelijk nieuwe onderdelen van Operatie Kingslayer ontdekt. De uitdagingen worden opgesplitst in:
- Drie solo-uitdagingen (coöp is beschikbaar, maar je statistieken worden op individuele basis bijgehouden).
- Eén uitdaging voor taskforceleden (je kunt je bij een taskforce aansluiten of er eentje oprichten via Ghost Recon® Network)
- Eén community-uitdaging waarbij alle spelers een gemeenschappelijk doel dienen te bereiken.
Spelers ontvangen een beloning voor elke voltooide uitdaging. Dit komt neer op drie beloningen per seizoen. Elke uitdaging is tijdens een seizoen één week beschikbaar en wordt elke woensdagochtend ververst.  Vergeet ze dus niet voor die tijd te voltooien als je beloond wilt worden!

 Bron: Ubisoft (DLC) , Ubisoft (Liveseizoensuitdagingen)

Reacties

Login of registreer om te reageren.