Telltale brengt populaire series naar Xbox One

Leoni Santbergen | donderdag 11 Sep 2014, 14:31

De Telltale series van The Walking Dead en The Wolf Among Us komen uit voor next-gen.

Telltale Games heeft via hun Twitter aangekondigd dat zij hun series van The Walking Dead en The Wolf Among Us gaan uitbrengen voor de Xbox One en PlayStation 4. De games zullen ergens in oktober als boxed versie in de winkels liggen, evenals de releases voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PS Vita.

Reacties

DulleNL 9 jaren,7 maanden geleden

Is dat inclusief het 2e seizoen van TWD, of is het alleen de eerste?

Leoni 9 jaren,7 maanden geleden

Telltale heeft daar zelf niets over gezegd tot nu toe, maar ik denk dat je er wel vanuit mag gaan dat het alle uitgebrachte seizoenen zijn.

PePziNL 9 jaren,7 maanden geleden

Hopelijk komt er nog een soort van kortingsactie voor de mensen die 'm al op de 360 hebben, heb namelijk net de seasonpass voor S2 van The Walking Dead op de 360 gekocht een week voordat ik (onverwacht) een One in huis haalde :( Geen zin om de 360 nu weer aan te sluiten.

[2k] 9 jaren,7 maanden geleden

Hoop wel dat ze de game echt gigantisch oppoetsen, wat ik enorm betwijfel. Op technisch vlak vind ik de Telltale games zeer slecht (veel bugs / haperingen), maar daar komen ze wel mee weg. Zijn geinig om na een sale eens te spelen, maar ook niet heel bijzonder (keuzes weinig invloed), om er flink wat voor neer te leggen of het opnieuw op een next-gen te halen.

Stimpy 9 jaren,7 maanden geleden

Volgens Bol.com komt het eerste seizoen van TWD uit voor PS4 en Xbox One uit op 24-10 en het tweede seizoen voor beide platforms op 31-10.
Seizoen 2 van TWD komt volgens Bol.com uit voor PS3 en Xbox 360 uit op 17-10. Ik heb hem echter besteld bij Bigu, volgens hen komt deze op 30-9 uit.
Ook volgens Bol.com komt TWAU voor alle platforms uit op 17-10.
Geen idee of Bol.com wat deze data betreft betrouwbaar is.

Uit artikel hierboven lijkt overigens net alsof TWD ook voor het eerst uitgebracht wordt voor PS3 en Xbox 360, maar deze is uiteraard al heel lang beschikbaar.

Zag trouwens in de App store van Android dat zowel seizoen 1 als 2 van de TWD ook daarvoor te koop is.
Ik speel echter TWD liever in het donker op mijn 50" plasma i.p.v. op mijn mobiel.... ;-)

Login of registreer om te reageren.