Tot ziens Dinklebot...

Dewi Welvaart | zaterdag 15 Aug 2015, 19:59

... en hallo Nolan North!

Destijds klonk het gaaf, Peter Dinklage heeft een rol in Destiny. In gedachten zag ik Tyrion Lannister aan mijn zijde, vol sarcastische en humoristische opmerkingen. Maar dit viel mij flink tegen. Ghost bezat niets van deze energie. Wat een teleurstelling. Binnenkort horen wij de stem van Nolan North - Nathan Drake, Desmond Miles, Penguin, etc. Alle zinnen(!!!) die reeds door Dinklage opgenomen zijn, zullen opnieuw worden ingesproken. Dus ook The Taken King is ingesproken door North. Zo beleef je het avontuur van begin tot eind met één 'Ghost'. 

Natuurlijk was er de kritiek op het resultaat van Dinklage. Overigens kunnen wij dan ook met ons vingertje wijzen naar regisseurs. Maar één van de redenen is in ieder geval het drukke werkschema van Dinklage in verband met Game of Thrones. Het is dan lastig even op en neer te vliegen om een aantal nieuwe zinnen in te spreken. Deze commitment gaat North in ieder geval wel aan. Of zoals executive producer Mark Noseworthy zegt:

"You can just call him up and say, 'Hey, next week we're doing this internal play test and it would be great to get some Ghost dialogue in there'. And he's available."

Reacties

Login of registreer om te reageren.