Rockstar erkent kamp bug

Yellow13 | Friday 2 Nov 2018, 13:35

Rockstar erkent bug verdwijnende gangleden

 Mensen rapporteerden dat er in je kamp leden van je gang verdwenen in de game Red Redemption 2. Personages als Abigail, Jack, John en Sadie waren dan soms hele hoofdstukken niet meer terug te vinden. Hoewel de gangleden ieders hun eigen taak hadden, mag het bijna permanent verdwijnen van je gangleden natuurlijk niet zomaar voorkomen. Inmiddels heeft Rockstar de bug erkent, wat o.a. op Reddit valt te lezen.

 

"We begrijpen je bezorgdheid over de verhalende personages in Red Dead Redemption 2. Wanneer je faalt tijdens de missies 'Polite Society, Valentine Style', start de gehele missies dan opnieuw, in plaats van dat je 'retry checkpoint' kiest. Wanneer je de missies hebt uitgespeeld en 'retry checkpoint' hebt gekozen, zullen de personages niet verschijnen tot het begin van hoofdstuk 4. We hopen op je begrip." Aldus Rockstar!

 

Hoewel het niet zo is dat de leden permanent kunnen verdwijnen, ook al lijkt dat wel zo met deze bug, is het toch een lastige bug. Het onderhouden van contacten en relaties binnen je gang is een belangrijk onderdeel van de gameplay in het spel. Het is nog niet bekend wanneer Rockstar dit probleem gaat verhelpen. De game verscheen onlangs voor de Xbox One en Playstation 4.

Reacties

Cread0r 3 years, 1 month geleden

Gelukkig geen last van gehad.

Login of registreer om te reageren.